Kövessen :
logo2

Örömmel mutatjuk be a Sales Innovo új Domainvásárlását, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyszerűen vásároljanak és kezeljenek domainneveket közvetlenül a platformunkon keresztül. Felejtsd el a különböző szolgáltatások kezelésének nehézségeit—ez a funkció zökkenőmentesen integrálódik a Sales Innovo összes termékével, és hatékonyabb munkafolyamatot biztosít. Legyen szó weboldalakról, blogokról, funnelekről vagy e-mailekről, a domainkezelés még sosem volt ilyen egyszerű.

Mi az újdonság?

  • Domainvásárlás közvetlenül: Mostantól anélkül vásárolhatsz domainneveket, hogy elhagynád a Sales Innovo platformját, megkönnyítve vállalkozásod munkáját.
  • Központosított kezelés: Minden domainedet egy helyen tarthatod, kiküszöbölve a többszöri bejelentkezés és külső szolgáltatások szükségességét.
  • Azonnali integráció: A megvásárolt domainnevek könnyedén kapcsolódnak weboldalakhoz, e-mail szolgáltatásokhoz és más Sales Innovo funkciókhoz, biztosítva a gyors és intuitív beállítást.
  • Egyszerű DNS módosítások: Egyetlen kattintással módosíthatod a DNS rekordokat, megkönnyítve a frissítéseket és konfigurációkat technikai tudás nélkül.
  • Széleskörű TLD választék: Válassz a számos legfelső szintű domain (TLD) közül, népszerű opciók, mint a .com, .net, .org, valamint iparág-specifikusak, mint a .fitness, .lawyer vagy .digital.

Miért fontos ez a funkció?

A Sales Innovo Domainvásárlás funkciója egyszerűsített, mindent egy helyen találsz a domainkezeléshez, csökkentve a bonyolultságot és javítva a felhasználói élményt. A domain szolgáltatások központosításával növelheted a hatékonyságot. Ez az eszköz segíti a vállalkozásokat abban, hogy a domainkezelés gördülékeny folyamattá váljon, amely mind az ügyfelek, mind a szolgáltatók számára előnyös.

Fedezd fel a hatékony marketing és sales világát egyetlen szoftveren belül, és regisztrálj most!

Sales Innovo: A technológia inspirálta

Elérhetőség
Maradjunk kapcsolatban!
image
Copyright ©2023 Sales Innovo

Kérj ingyenes magyar nyelvű konzultációt 60.000 Ft értékben,
most 0 Ft-ért, ehhez csak töltsd ki a lenti űrlapot!